Seks hintjes voor anale penetratie in Nieuwleuzen

Seks hintjes voor anale penetratie in Nieuwleuzen

Ik heb eens een geval gehad in Nieuwleuzen dat een koppel na het krijgen van anale seks, infecties hadden opgelopen. De seks was pijnlijk, maar omdat zij in de media volgen dat anale seks lekker is, bleven zij het proberen. Zij kwamen bij de poli om behandeld te worden. Je zou denken dat ik als huisarts hen dan zou aanraden om geen anale seks meer te hebben. Nou, ik heb juist het omgekeerde gedaan. Ik heb hen juist uitgelegd dat zij het misschien niet goed genoeg hebben gedaan en hen de volgende tips gegeven:

Voor anale seks een anale douche of darmspoeling doen?

Wanneer je anale seks hebt kan het zijn dat je wat ontlasting tegenkomt. De ontlasting gaat immers langs de aars heen. In het lagere gedeelte van de endeldarm, waar je nog net me je vingers erbij kan via de anus, heb je nauwelijks tot geen resten van ontlasting. Wil je alle kleine kansen vermijden dat je ontlasting tegen komt neem dan een darmspoeling (klysma). Dit reinigt de endeldarm.

Doe dit ook weer niet elke dag. Je darmflora is namelijk in balans door bacterien die helpen met de vertering. Als je teveel darmspoelingen neemt, kan dit de balans verstoren.

Probeer ook zoveel mogelijk zeep en allerlei chemishe producten te vermijden. Het tast de darmflora aan en kan de darmwand irriteren. Gebruik alleen water bij het reinigen van de anus. Gebruik je een fles of een slang, spoel dit dan ook goed voordat je het gebruikt.

Condoom gebruiken bij anale seks?

Het is het beste als je inderdaad een condoom gebruikt wanneer je anale seks hebt. Zo voorkom je dat er bacterien komen op de penis. De anus moet wel goed nat zijn voor de penetratie, dus als je met een condoom werkt neem dan de condoom waarop staat ‘extra strong’. Deze heeft een extra laag aan glijmiddel. Zorg ervoor dat je de anus ook nat maakt voordat je erin gaat.

Als je van de anus wilt wisselen naar de vagina, of andersom, dien je ook van condoom te wisselen. Je gaat anders met de bacteriën van de ene plaats naar de andere, terwijl die soort bacteriën daar nooit zijn geweest.

Waarom glijmiddel gebruiken?

Al heb je anale seks met de vinger, een vibrator, of een penis, je dient glijmiddel te gebruiken, omdat de anus zelf geen vloeistoffen kan produceren net als de vagina. Zonder glijmiddel kan anale seks erg pijnlijk zijn. Je zou eventuele wondjes kunnen krijgen en zelfs je condoom kan scheuren.

Welke glijmiddel gebruik ik dan?

Bij condooms heb je al glijmiddel. Echter wordt een condoom gemaakt van rubber (latex). Rubber kan oplossen in vetten en oliën. Daarom, wanneer je een latex condoom gebruikt, neem dan een glijmiddel erbij die je op water- of siliconen basis kan gebruiken. Heb je een condoom gemaakt van Polyurethaan, dan heb je geen extra glijmiddel nodig. Polyurethaan lost niet op in vetten en olien en heeft dus een vethoudende glijmiddel.

Mijn clienten in Nieuwleuzen waren super blij met deze tips!

 

 

 

 

mm

Bolink Informatie

View more posts from this author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *