Anale seks tips vanuit Kerkdriel

Anale seks tips vanuit Kerkdriel

Voor velen is het nog een taboe om anale seks te hebben. Anderen vinden het juist fijn, terwijl een andere groep er niet eens aan wilt denken. Dan heb je weer andere die nieuwsgierig zijn en van alles willen uitproberen en experimenteren. Als ook jij geinteresseerd bent in anale seks, wilt het niet persee wat zeggen over jouw seksuele voorkeur. Niet alleen homo mannen houden ervan, maar ook heteroseksuele mannen als vrouwen genieten hiervan. Ik spreek uit ervaring. Ik ben een heer van 38 jaar, woon in Kerkdriel en doe al 4 jaren aan anale seks met mijn vrouw. Ik doe het voor haar, maar zij doet het ook voor mij. Ik vind het gewoon een fijn gevoel, maar ben hetero seksueel. Bij deze wil ik mijn mensen uit Kerkdriel informeren over anale seks.

Wat is anale seks?

Het woord ‘anale’ zegt al veel. Anaal betekent dat het in je anus gaat. Bij anale seks is er penetratie in je anus met vingers, tong, penis, dildo of vibrator. Het rectum is erg gevoelig en dus kan het gestimuleerd worden met seks. Bij de mannen kun je via de rectum ook de prostaat masseren wat hen nog lekkerder laat voelen. Dat gebeurt dus bij mij.

Kunt u een orgasme krijgen van anale seks?

Het kan zijn dat zowel mannen als vrouwen een orgasme kunnen krijgen wanneer zij anale seks hebben, zonder direct gestimuleerd te worden bij de genetalien. Vrouwen krijgen een orgasme doordat de spieren in haar bekken samentrekken. Bij mannen komt er een orgasme door prikkelingen bij de prostaat.

3. Doet anale seks pijn?

Anale seks kan op bepaalde momenten, of vooral in het begin wel pijn doen. Als uw partner te snel binnen dringt, kan het zeker wel pijn zijn. Maak gebruik van de volgende tips om pijn bij anale seks te voorkomen:

  • Wees voorzichtig met de penetratie en doe het beetjes bij beetjes. Bij de eerste aanraking in de anus kan het dichtknijpen, als gevolg van een reflex van de sluitspier. Wacht dan even en ga voorzichtig verder.
  • Begin eerst met een vinger zodat de sluitspier kan ontspannen. Na een tijdje kun je nog 1 of twee vingers erbij doen en dan verder gaan met een vibrator of je penis.
  • Ga niet met lange vingernagels erin. Gebruik  een eventuele plastic handschoen.
  • De anus moet genoeg vochtig zijn voor penetratie. Gebruik daarom een glijmiddel.
  • Anale seks kan erg pijn doen bij een te dikke penis of dildo.
  • Degene die gepenetreerd wordt dient de ritme te bepalen.
  • Indien het pijn doet, stop even en geef de anale spier de tijd om te relaxen.
  • Na de seks trek je penis of dildo niet te snel eruit. Na het krijgen van een orgasme trekt de sluitspier namelijk samen. Als je dan te snel je penis of vibrator eruit haalt, kan dit erg pijnlijk zijn.

Is anale seks onhygiënisch?

In de endeldarm zit het vol met bacterien. Dit kan zorgen voor een infectie of irritatie op de penis. Gebruik daarom altijd een condoom.

 

mm

Bolink Informatie

View more posts from this author